mylifeaszelleh

Alla inlägg den 3 september 2013

Av Zelleh Persson - 3 september 2013 18:40

Jag har tänkt på en sak länge. Folk ska jämt kommentera mitt utseende, min kroppsform och liknande. T.ex att jag målar mina ögonbryn, och får höra att det ser fördjävligt ut. Minsta lilla jag går upp i vikt så är det alltid någon som ska påpeka det. Och efter idrotten i omklädningsrummen, har jag lagt märke till hur många det är som "bitchblickar" och "snear" på varandras magar. För inte så länge sen hörde jag en i klassen fråga några i omklädningsrummet om dem BANTADE. Liksom, en 13 åring ska verkligen INTE banta! Vi är perfekta som vi är, vi är inte födda för att bli Barbiedockor, vi är födda för att va dem vi är!
Och kommentarer är jag så trött på. Jag har en spegel hemma, jag kan se hur jag ser ut när jag målat/fyllt i mina ögonbryn. Jag är STOLT över min kroppsform. Och det tycker jag att alla borde vara. Jag hatar verkligen att höra dumma kommentarer ifrån folk som inte ens känner en, ang utsende, läggning, hudfärg, hårfärg osv. Jag mår själv fruktansvärt dåligt bara av att höra EN kommentar. Jag har ätstörningar, så jag går jättelätt ner i vikt.
Senaste kommentaren jag fick var "Elin du har gått upp i vikt nu igen" och en riktigt äcklig blick från denne som sa detta. Det fick mig att sluta äta och tappa aptiten IGEN.


Och förhoppningsvis ni som läser detta hoppas jag håller med mig. Och eftersom att jag vet att några av dem som påpekar mitt utseende och liknande följer min blogg, så hoppas jag att ni lär er något av detta.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vilken hårfärg passar mig bäst?
 Svart
 Blont
 Brunt
 Rött

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards